ceturtdiena, 2015. gada 11. jūnijs

Ziepju dozatori – serviss higiēnai sanitārajās telpās

Uzturēt perfektu tīrību un kārtību ofisa tualešu telpās labprāt palīdzēs kvalificētā un pieredzējusī Berendsen servisa darbinieku komanda. Vērienīgajā aprīkojuma klāstā būs atrodams viss svarīgākais, lai radītu skaistu un patīkamu apkārtni gan lielu, gan mazāku ofisu sanitārajās un citās telpās.
Varbūt Jums ir vajadzīgi ziepju dozatori? Atbilstība augstākajām higiēnas prasībām ir svarīga katrā birojā visu cauru gadu. Par Jūsu roku tīrību tualetes telpās, kopīgajā virtuvē vai citā telpā parūpēsies kvalitatīvie Berendsen šķidro ziepju dozatori. Šķidrās putu ziepes ļauj pamatīgi un bez problēmām nomazgāt visa veida netīrumus un nevēlamās baktērijas, tai pat laikā aizsargājot ādu. Ar vienu spiedienu rokās nokļūs precīzi 0,4 ml ziepju, kas ļoti labi putojas un ir vienkārši nomazgājamas, attiecīgi ziepju dozatori sniedz iespēju rokas attīrīt kārtīgi un ietaupa līdzekļus. Viens ziepju dozatora iepakojums būs pietiekams veselām 1250 izmantošanas reizēm, un indikators ļaus viegli pamanīt, kad nepieciešama uzpildīšana. Tāpat putu ziepes nepilēs un dozatora virsējā kārta ir antibakteriālā, kas gādās par maksimālu higiēnu un kārtību izlietnes tuvumā.

Higiēnisks un videi saudzīgs instruments roku noslaucīšanai pēc to mazgāšanas ir kokvilnas dvieļu turētājs. Šāda tipa dvielīšu turētājs piedāvā iespēju ikvienam sanitāro telpu apmeklētājam izmantot pašam savu auduma dvielīti, kas izstrādāts no papīra dvieļu ruļļi, kuri nekavējoties  beidzas, ir vērts iepazīties ar kokvilnas dvieļu turētāja nodrošinātajām priekšrocībām. Kokvilnas dvieļu turētājs sniedz svaigu, sausu dvielīti katram lietotājam, jo pēc roku nosusināšanas, patērētais dvieļa fragments automātiski tiek nodalīts no nelietotās kārtas. Dvieļa dabīgās šķiedras sastāvs nodrošina efektīvu mitruma savākšanu un atbrīvo rokas no  mikrobiem. Šis videi draudzīgais variants atslogos Jūs no netīro papīra dvielīšu kaudzēm un pēc izbeigšanās dvieli atkārtoti mazgās optimizētā un videi draudzīgā tehnoloģijā. Papildus arī paša dvieļa turētāja ārpuse ir noturīga pret baktērijām un parocīgi uzturama tīra.

 Berendsen preču piedāvājumā aplūkojami dažādāko krāsojumu dvieļu turētāji, kuri attiecīgi iekļausies katra dizaina telpās.

Baudiet tīru un sakārototu apkārtni, izvēloties labas kvalitātes saimniecības preces par patiesi draudzīgām cenām pie Berendsen! Ziepju dozatori un daudz citu izdevīgu pirkumu!

Ienāc un aplūko- http://preili.pilseta24.lv/zinas/100/345221 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru