sestdiena, 2016. gada 25. jūnijs

OCTA polisi iegādājies izdevīgi pie iizi.lv

Katrs autovadītājs zina, cik svarīga ir auto apdrošināšana. Ja arī Tev aktuāla auto apdrošināšana, ielūkojies iizi.lv , kur nopērkama gan izdevīga octa polise, gan arī pieejama kasko apdrošināšana. Turklāt apdrošināšanu ērti var noformēt iizi.lv mājaslapā.
Octa likums paredz, ka katram transportlīdzekļa īpašniekam vai tā tiesīgam lietotājamobligāti nepieciešama Octa polise. Octa ir obligātā civiltiesiskā transportlīdzekļa apdrošināšana. Bez Octa apdrošināšanas transportlīdzeklis nav tiesīgs piedalīties ceļu satiksmē. To, cik izmaksās Octa polise, nosaka vairāki faktori, piemēram, transportlīdzekļa veids, masa un vecums.

APDROŠINĀŠANAS NOTEIKUMI

Apdrošināšanas kārtību regulē Octa likums. Octa likums reglamentē tiesiskās attiecības starp sauszemes transportlīdzekļu īpašniekiem un apdrošinātājiem . Octa likums norāda, ka ir vairāki apdrošināšanas līguma veidi - standartlīgums, kompleksais līgums, grupas līgums, robežapdrošināšanas līgums, starptautiskais Octa līgums jeb Zaļā karte.

KASKO APDROŠINĀŠANA

Vēl viens transportlīdzekļu apdrošināšanas veids – Kasko . Šī apdrošināšana kompensē zaudējumus, kas radušies automašīnai Tevis izraisītā ceļu satiksmes negadījumā vai tad, ja automašīna tiks apzagta vai nelikumīgi aizbraukta. Kasko atlīdzina izmaksas, kas saistītas ar automašīnas remontu. Kasko apdrošināšanas iegāde ir brīvprātīga, taču, ja auto iegādāts līzingā vai kredītā, tad polises iegāde ir obligāta prasība. Kasko apdrošināšana ir pieejama plašam transportlīdzekļu klāstam - ne tikai vieglajām automašīnām, bet arī kravas automašīnām, autobusiem, traktoru tehnikai, motocikliem.

Ja vajadzīga Kasko apdrošināšana, to var iegādāties pie Iizi.lv. Lai iepazītos ar šo piedāvājumu, noderēs iizi.lv Kasko kalkulators. Kasko kalkulators veiks norādīto datu analīzi un aprēķinās individuālo piedāvājumu tieši Tavam transportlīdzeklim. Ja vajadzīga Kasko polise, ieskaties iizi.lv - Kasko kalkulators katrā ziņā sniegs tādu piedāvājumu, no kura nespēsi atteikties.

IIZI.LV PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ CITA VEIDA APDROŠINĀŠANA

Iizi.lv atlīdzību nodaļa darbojas jau vairāk kā 5 gadus, apdrošinātāja atlīdzību eksperti ir profesionāļi savā jomā un visas darbības veic Tavās interesēs. Turklāt piedāvājumā ne tikai Octa polise un Kasko. Iizi.lv ir labs variants arī tad, ja gribi apdrošināt savu nekustamo īpašumu, ceļojumu vai nodrošināties pret nelaimes gadījumiem. Atlīdzību nodaļas eksperti darbojas komandā ar brokeriem, lai kopīgi rastu risinājumus Tavām vajadzībām, novēršot vai samazinot pastāvošos riskus, kurus pilnībā nav iespējams kontrolēt un izvairīties no tiem. Katrs apdrošinātāja klients saņem konsultācijas un skaidrojumu par noslēgto apdrošināšanas līgumu, tajā ietvertajiem riskiem un izņēmumiem.

Iizi.lv - apdrošinātājs, kam uzticēties. Izdevīga Octa polise, Kasko un Kasko kalkulators, kā arī citas priekšrocības. Ieskatiesun uzzini vairāk - www.iizi.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru