otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

DĀVANAS KATRAI GAUMEI - DĀVANUSERVISS.LV


Meklē oriģinālu dāvanu? Bieži mēs aizmirstam, ka dāvināt var ne tikai materiālas lietas, bet arī prieku, lielisku piedzīvojumu, sirsnīgas emocijas. Šāda veida dāvanas piedāvā interneta veikals Dāvanuserviss.lv.

Šis interneta veikals piedāvā simtiem unikālu piedāvājumu, sākot no lidojuma gaisa balonā līdz adrenalīna pilnam braucienam ar Ferrari. Izvēlies kādu no piedzīvojumu iespējām un pārsteidz ikdienā un svētkos!
Būtiski, ka veikala sortimentā ne vien konkrēti dāvanu piedāvājumi, bet arī īpaši veidoti dāvanu komplekti, kā arī jau novērtētās dāvanu kartes. Šīs iespējas būs noderīgas situācijās, kad neesi drošs par piemērotākās dāvanas izvēli. Svarīgi, ka dāvanu komplekti sadalīti pa tēmām, izvēlei, piemēram, tādi komplekti kā ''Gardēžu piedzīvojums'' vai ''Romantiskiem mirkļiem'', kā arī dažādi citi. Katrā no tiem ietverti vairāki piedāvājumi, no kuriem dāvanas saņēmējs varēs izvēlēties sev tīkamāko.

RELAKSĒJOŠAS MASĀŽAS VAI LIELISKI SPA PIEDĀVĀJUMI - NEKĻŪDĪGA DĀVANAS IZVĒLE!
Interneta veikala dāvanu sortimentā atrodami dažādi SPA piedāvājumi - dāvana, kas neliks vilties! Viens no variantiem, ar ko iepriecināt sev tuvu cilvēku, ir uzdāvināt viņam SPA komplektu. Vai tas būtu enerģijas pilns SPA vai ūdens relaksācijas kompleksu apmeklējums, relaksējošs SPA rituāls „Rūgtā šokolāde”, „Afrodita” vai kāds cits, vari būt drošs, ka tava dāvana dos patiesu sajūsmu!
Vēl viena no iespējām - masāža. Masāža ir ne vien patīkama un relaksējoša procedūra, bet arī labs veids kā spēcināt organismu. Šī iemesla dēļ masāžas ir lieliska dāvana ikvienam , jo apvieno patīkamo ar ārstniecisko. DāvanuServiss.lv dāvanu klāstā atradīsi daudz un dažādas masāžas veselībai, romantikai un ķermeņa atpūtai: masāžas ķermenim, austrumu masāžas, aromātiskās procedūras un akmeņu terapijas. Patīkamas un relaksējošas dāvanas!

DĀVANAS VĀRDA DIENĀ UN CITOS SVARĪGOS SVĒTKOS
Dažādos dzīves notikumos – jubilejās, kāzās, kristībās un citos īpašajos brīžos - vienmēr prieku sagādā pārdomātas dāvanas. Tev nebūs jālauza galva, ko dāvināt, ja ielūkosies Dāvanuserviss.lv, kur var atrast neskaitāmus dāvanu piedāvājumus - aktīvai atpūtai, relaksācijai, adrenalīnam un vēl plašākām emociju gammām.
Vēlies iepriecināt vārda dienā kādu sev tuvu un mīļu cilvēku? Kāpēc lai dāvana vārda dienā nebūtu iespēja piepildīt kādu viņa sapni? Pasniedz iespēju ļauties mākslas burvībai vai lidināties virs Rīgas ar paraplānu..Šīs un vēl daudzas citas vārda dienas dāvanas atradīsi DāvanuServiss.lv pārdomātajā piedāvājumu klāstā. Būtiski, ka pircēju ērtībām veikalā izveidota atsevišķa sadaļa, kur atrodamas lieliskas idejas, ja vajadzīgas dāvanas vārda dienā.
DāvanuServiss.lv - Tavs sabiedrotais, kad nepieciešamas aizraujošas dāvanas. Pārsteidz svētkos ar dāvanu, ko neaizmirst - uzdāvini emocijas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru