ceturtdiena, 2015. gada 9. jūlijs

Organizējat ārtelpu pasākumu? Teltis nomājiet Akurats.lv!


Akurats.lv tika radīts 2005. gadā, un šo 10 gadu laikā ir kļuvis par vadošo telšu un to aprīkojuma iznomātāju Latvijas teritorijā. Kopš 2007. gada šādi pakalpojumi tiek sniegti pārējām Baltijas valstīm. Akurats.lv darbojas pieredzējuši cilvēki, tādēļ tehniskais process tiek paveikts bez aizķeršanās.

Telts noma jebkurām vajadzībām
Ja jūs interesē telts noma, noteikti jāzina, ka uzņēmuma piedāvājumā iespējams atrast vairākus telšu veidus. Mazākās no tām ir 3 metrus platas un 3 metrus garas, lielākās ir pat 1500 kvadrātmetrus lielas. Vērts zināt, ka telts noma sevī ietver iespēju attiecīgo telti pielāgot konkrētām vajadzībām — ieklājot grīdu, uzstādot sienas (ar vai bez logiem), ievietojot krēslus un/vai galdus, kā arī ierīkojot lampas telts apsildīšanai vai apgaismei. Telts noma ietver arī telts piegādi, salikšanu, nojaukšanu un aizgādāšanu.

Piedāvājumā — krēslu noma
Rīkojot sarīkojumu, kur cilvēkiem vismaz neilgi  būs jāapsēžas, noteikti noderēs krēslu noma. krēslu noma piedāvā nomāt 4 veidu krēslus: pieejami viegli, saliekami krēsli melnā krāsā; banketu krēsli ar paaugstinātu komforta līmeni; bāra krēsli, kā arī klubkrēsli. Turklāt montāžu un demontāžu veiks Akurats.lv darbinieki, kad tiek veikta krēslu noma.

Apsildīšanu spēj nodrošināt gāzes sildītāji
Ja ārtelpu sarīkojums norisinās agrā pavasarī vai rudenī, teltis vai nojumes iespējams apsildīt — tādu iespēju nodrošina gāzes sildītāji. Taču jāzina — gāzes sildītāji ir izmantojami tikai ārtelpās, kā arī nepieciešams ievērot mājas lapā atrodamos drošības pasākumus. Gāzes sildītāji uzstādāmi vien ar profesionāļu palīdzību, bet mainīt gāzes balonus var paši pasākuma rīkotāji.

Paredzēta uzstāšanās? Noderēs saliekamā skatuve
Mūsdienās praktiski jebkurš pasākums ietver vajadzību pēc skatuves. Šādos brīžos lieti noder saliekamā skatuve. Tā kā saliekamā skatuve tiek celta no vairākiem moduļiem, tās formu var izveidot dažādos variantos, piemēram, C, T, U, L un citās formās. Saliekamā skatuve, lai būtu vizuāli glīta, pa perimetru tā tiek apvilkta ar melnu audumu, tādējādi nosedzot metāla konstrukcijas. Skatuvei var pielikt arī kāpnes.

Nomai pieejami arī bāra krēsli
Bāros un kafejnīcās lieti noder bāra krēsli. Ja nupat esat sācis darboties šajā jomā, taču vajadzīgā inventāra vēl nav, vērts zināt, ka bāra krēsli nomā pieejami Akurats.lv. Bāra krēsli ir lielisks variants pasākumos, kuros vajadzīgi krēsli viesu sasēdināšanai.

Teltis — ļoti dažādas, bet kvalitatīvas
Teltis Akurats.lv pieejamas plašā klāstā un variācijās. Atsevišķiem pasākumiem vajadzīgas dažādas teltis, un iepazīties ar to raksturojumu iespējams Akurats.lv, taču jāzina, ka teltis var gan apsildīt, gan tajās ievietot grīdas segumu, kā arī veikt vēl cita veida uzlabojumus.

Lasi vairāk- http://riga.pilseta24.lv/zinas/100/368031

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru