piektdiena, 2015. gada 11. decembris

KARSTO AKMEŅU MASĀŽA LABSAJŪTAI UN HARMONIJAI

Šauboties par to, ko dāvināt Ziemassvētkos, pamēģini ko līdz šim nebijušu un negaidītu. Lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals valstī DāvanuServiss.lv būs drošs palīgs dāvanu piemeklēšanā, jo šeit Tu atradīsi tādas izcilas dāvanas kā kvesti, vakariņas tumsā un karsto akmeņu masāža. Ja Tevi interesē make up kursi, romantiska atpūta diviem vai kas cits, arī tāda veida dāvanu kartes piedāvā DāvanuServiss.lv. 

MAKE UP KURSI DAŽĀDĀM GAUMĒM

Make up kursi ir dāvana, kura noderēs katrai meitenei un sievietei – tie ļaus uzzināt, kā pareizi radīt apburošu tēlu, rūpēties par savu izskatu un izvēlēties kosmētiku. DāvanuServiss.lv plašajā piedāvājumā atrodami tādi make up kursi kā grima, sejas kopšanas un stila kursi. Šī būs neatkārtojama dāvana, kura dos iespēju saņēmējai justies skaistai, par sevi pārliecinātai un apburošai.

Karsto akmeņu masāža ir neparasta tādēļ, ka veicina vispārēju organisma atjaunošanos un veselības atgūšanu, novērš sāpes locītavās un atbrīvo saspringtus muskuļus. Karsto akmeņu masāža noderēs ikkatram, kas ilgojas atbrīvot ķermeni no nespēka un sāpēm un sasildīt to. Karsto akmeņu masāža ir lieliska dāvana, ko dāvināt Ziemassvētkos gan gados vecākam, gan jaunākam cilvēkam!

VAKARIŅAS TUMSĀ - ROMANTISKS PIEDZĪVOJUMS

Vakariņas tumsā var kļūt par savdabīgākajām atmiņām, kuras nāks prātā vēl ilgi pēc notikuma. Vakariņas tumsā pavērs ceļu jauniem atklājumiem, piedzīvojumiem un sajūtām garšas pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai vakariņas tumsā tiks ieturētas divatā vai vienatnē, tās būs sevišķs pārdzīvojums un piedzīvojums. Ja arvien vēl neesi izlēmis, ko dāvināt Ziemassvētkos, izvēlies vakariņas tumsā un pārsteidz tuviniekus vai draugus!

DĀVANA MĪĻOTAJAI – ROMANTISKA ATPŪTA DIVIEM

Ziemassvētkos lieliska dāvana noteikti būs romantiska atpūta diviem, kas sniegs relaksējošu baudījumu un stiprinās attiecības. DāvanuServiss.lv piedāvājumā ir romantiska atpūta diviem gan mūsu valstī, gan ārpus tās. Mūsu kaimiņvalstīs varat izvēlēties, piemēram, SPA baudījumu Pakruojis muižā Lietuvā, sapņu atpūtu Tallinā, romantiskas brīvdienas Polijas pilsētā Poznaņā.

DĀVANA AR PIEDZĪVOJUMU – KVESTI!

Ja plāno kādam pasniegt patiešām interesantu dāvanu, īstā izvēle ir kvesti. Kvesti ir spēle komandai un tās mērķis ir atrisināt noteiktu uzdevumu, piemēram, atrisināt mīklu, atrast noteiktu priekšmetu, izkļūt no telpas. DāvanuServiss.lv interneta veikalā pieejamas gandrīz pussimts šādas dāvanas – loģikas kvesti, militārie kvesti, realitātes kvesti, piedzīvojumu kvesti. Kvesti ir dāvanas, kas pārsteigs daudzus!

Iepazīsties ar DāvanuServiss.lv piedāvājumu, Tu noteikti atradīsi, ko dāvināt Ziemassvētkos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru