ceturtdiena, 2016. gada 10. marts

Rūpējies par tīru vidi uzņēmumā!

Jūsu uzņēmuma telpas ir Jūsu vizītkarte. Sakopta vide ir nozīmīga, lai gādātu par savu darbinieku un ofisa apmeklētāju veselību . Tāpat koptas un gaumīgas telpas motivē darbiniekus un, vēl būtiskāk, vairo uzņēmuma labo tēlu klientu un sadarbības partneru acīs. 

 Berendsen nodrošina lielu pakalpojumu sortimentu, lai Jūsu uzņēmuma telpas vienmēr būtu teicamā kārtībā. Izvēlei paklāju, higiēnas piederumu un mopu noma- viss, kas vajadzīgs ērtākai ikdienai.

PILNS MAINĀMO PAKLĀJU SERVISS

Ir pienācis brīdis īstenot vizuālās pārmaiņas Jūsu mājvietā vai darba vietā! Vienkāršākais veids, kā to īstenot, ir jauni un funkcionāli grīdas paklāji. Berendsen parūpējies par daudzveidīgu izvēli - neilona grīdas paklāji, gumijas grīdas paklāji, sarkanie grīdas paklāji, logo un krāsainie grīdas paklāji, kā arī komforta paklāji - iespējas ir visām gaumēm atbilstošas! Turklāt Berendsen gādā par regulāru izvēlēto paklāju nomaiņu , kas nenoliedzami ir ērts un praktisks risinājums.

BERENDSEN MOPU NOMA - AUGSTĀKIEM TĪRĪBAS STANDARTIEM

Nozīmīgs palīgs telpu telpu uzkopšanā ir mops. Mops ir īpaši veidots darbarīks efektīvai grīdas uzkopšanai. Mops ir kā liela slota, tikai veidots no speciālas dzijas, kas labi savāc putekļus. Mops tiek izmantots dažādu veidu telpās, turklāt mops noder gan sausā, gan mitrā uzkopšanā. Berendsen piedāvātā mopu noma nodrošina, ka augstas kvalitātes mops Jūsu uzņēmumā tiks nodrošināts vienmēr, kad tas nepieciešams. Mopu noma piedāvā iespēju izvēlēties ieteicamāko variantu - mops pieejams vairākos izmēros, piemēram, 46 cm, 56 cm un 110 cm liels mops. Līdz ar to Jūs varat izvēlēties savām darba telpām vai mājoklim piemērotāko un iztīrīt dažādas telpas ērti un kvalitatīvi!

                                             Uzzini vairāk- http://www.berendsen.lv/mopu-serviss!

Mopu noma un serviss palīdzēs samazināt alerģiju rašanās risku. Turklāt mops palīdz samazināt izdevumus -  Berendsen mopu noma ikvienam klientam nodrošina zemākas izmaksas . Tāpat nav jāuztraucas par pašu mopu tīrīšanu un uzturēšanu labā tehniskā stāvoklī, jo Berendsen par to parūpēsies Jūsu vietā, sniedzot iespējas veikt regulāru apmaiņu- mops var tikt nomainīts reizi nedēļā vai biežāk. Mops var tikt apstrādāts ar speciālu šķīdumu, kā rezultātā virsma tūlīt pēc uzkopšanas ir sausa.

VIENMĒR SAKOPTA TUALETES TELPA AR BERENDSEN HIGIĒNAS APRĪKOJUMU 

Berendsen ir parūpējies arī par ērtībām tualetes telpās. Piedāvājumā tualetes telpu aprīkojums - Clean Seat, Lady Care, tualetes papīra turētājs, roku dezinfekcijas želeja , kā arī dažādi citi moderni risinājumi. Visi produkti veidoti tā, lai nodrošinātu papildu ērtības. Piemēram, Clean Seat dozators satur putas, ar kurām pirms lietošanas dezinficēt klozetpoda sēdvirsmu. Savukārt Lady Care gaumīgais un funkcionālis dizains ļauj sieviešu kārtas tualetes apmeklētājām diskrēti atbrīvoties no higiēnas izstrādājumiem. Gan Clean Seat, gan Lady Care, gan arī citi produkti palīdzēs veidot patīkamu vidi gan lielos uzņēmumos, gan mazās firmās un birojos. Ar Clean seat, Lady Care un citu aprīkojumu samazināsies laiks, ko veltat telpu uzkopšanai.

Berendsen - īstā izvēle tiem, kuri grib atrasties patīkamā vidē. Grīdas paklāji, mops un mopu noma Lady Care, Clean Seat un cits tualetes aprīkojums. Uzzini vairāk berendsen.lv.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru