ceturtdiena, 2016. gada 10. marts

Labākās auto riepas!

Vēlies rūpēties par savu automašīnu pēc iespējas labāk? Piemērota izvēle būs riepu serviss Pirelli Key Point. Šis riepu serviss būs noderīgs gan tad, ja aktuāla riepu maiņa, gan arī tad, ja nepieciešami akumulatori, eļļas, autoķīmija vai tūnings.
Ja aktuāla riepu maiņa, tai pieteikties vienkārši iespējams mājaslapā pkp.lv. Lai to izdarītu, jāatrod tuvākais Pirelli Key Point riepu serviss, jāatzīmē vēlamais datums un laiks, kad riepu maiņa tiks veikta, kā arī jāaizpilda pieteikums, kurā jānorāda informācija par to, kāda ir automašīnas marka, reģistrācijas numurs, kāda veida riepas vajadzīgas (līdzi būs savas riepas vai plāno iegādāties jaunas riepas), kā arī kontaktinformācija.

Riepu maiņa var būt nepieciešama vairākos gadījumos. Piemēram, ja vecajām riepām konstatēts nodilums. Tāpat Latvijas Valsts likumdošana nosaka, ka no 1. decembra līdz 1. martam automašīnām, kas pārvietojas pa koplietošanas ceļiem, obligāti jābūt aprīkotām ar ziemas riepām, tātad vajadzīga riepu maiņa . Tomēr PKP riepu speciālisti rekomendē izvērtēt un ņemt vērā arī laikapstākļus.

NEPIECIEŠAMAS JAUNAS RIEPAS? PIRELLI KEY POINT SERVISĀ BŪS, KO IZVĒLĒTIES

Ja gribi iegādāties jaunas riepas, turpat servisa mājaslapā vari iepazīties ar visu plašo piedāvājumu. Sev interesējošās riepas ērti sameklēt pēc vairākiem kritērijiem, piemēram, izmēra, automašīnas, riepu tipa vai zīmola. Regulāri tiek veidotas arī akcijas, kas ļauj izvēlētās riepas iegādāties par vēl draudzīgākām cenām. Izvēloties riepas, uzmanību ieteicams pievērst arī ekspertu viedokļiem, riepu testiem un citai informācijai - tas palīdzēs izdarīt labāko izvēli.

Riepu serviss Pirelli Key Point ir piemērota izvēle arī tad, ja nepieciešami auto akumulatori. Arī akumulatori ērti sameklējami mājaslapā, ērti lietojamā meklētājā. Ievadot vajadzīgos kritērijus, tiks atlasīti tiem atbilstošie akumulatori. Turpat ērti var iepazīties ar parametriem, kā arī to vai konkrētie auto akumulatori ir pieejami noliktavā.

Piedāvājumā dažādi auto akumulatori tikko no rūpnīcas. Visi akumulatori ir ar garantiju līdz trīs gadiem. Ja nepieciešams, akumulatori var tikt uzlādēti vai apmainīti. Servisā pieejami ne tikai auto akumulatori, bet arī to lādētāji un starta iekārtas, kā arī starta vadi, klemmes un testeri.

STRARPTAUTISKS PROJEKTS AR PĀRSTĀVNIECĪBĀM DAŽĀDĀS EIROPAS VALSTĪS

Iecienītāko ražotāju riepas un auto akumulatori, riepu testi, ekspertu viedokļi un rekomendācijas - ienāc www.pkp.lv un ļauj par savu automašīnu parūpēties profesionāļiem!

Saņemot noderīgu informāciju un aktualitātes par auto industrijas jaunumiem, jaunākajām tehnoloģijām un izstrādēm, kā arī iepazīstot riepu īpatnības, apmeklējot mācību seminārus, kurus organizē pasaules riepu, disku un akumulatoru ražotāju pārstāvji, Key Point speciālisti spēj nodrošināt klientiem augstākas kvalitātes pakalpojumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru