ceturtdiena, 2016. gada 10. marts

Jautra dāvana draugiem- Escape room!

Izlaidumi, autovadītāja apliecības iegūšana, iestāšanās jaunā darbavietā vai vienkārši vārda diena. Īsāk sakot, tik daudz dienu, kad padarīt kādu no draugiem vai ģimenes locekļiem vēl laimīgāku ar kādu brīnišķīgu apsveikumu. Ko darīt, ja aptrūkstas ideju? 

Atbilde nav tālu jāmeklē – dāvanu kartes. Ja kādreiz dāvanu kartes pirkāt uz vietas, tad tagad vairums to ir atrodamas online. Padarot ideju atrašanu vēl atvieglotāku, ir pieejama konkrēta interneta adrese, kur tās apkopotas. Jūsu sapratnei par to, cik dažādas dāvanu kartes pastāv, zemāk ir aprakstīti 3 interesanti piemēri – dekupāžas kursi, Escape Room, kā arī tetovēšana. Turpiniet lasīt zemāk un varbūt drīz arī Jūsu draugu roku rotās pārdomāts tetovējums!

JAUTRI UN INTELEKTUĀLI UZDEVUMI JUMS UN JŪSU DRAUGIEM!

                Ja Jūsu draugi ir gatavi intelektuālam izaicinājumam, tad Escape Room ir piemērota izklaide tieši viņiem! Escape Room ir slepena istaba, no kā jāizkļūst, meklējot norādes un cenšoties atrisināt dažādus uzdevumus. Kā viena no iecienītākajām Escape Room slepenajām istabām ir filmas "Zāģis" tualete. Spriedze un fantstiskas sajūtas garantētas!

KĀ BŪTU AR PERFEKTA IZPILDĪJUMA TETOVĒJUMU UZ PLECA VAI GURNA?

                Iespējams, Jūs kādreiz ir ieinteresējuši zīmējumi uz ādas vīriem, kas brauc ar Harley-Davidson? Kā to panākt? Tetovēšana ir precīzs darbs, kā rezultāts ir tetovējums. Jēdzieni “tetovēšana” un “tetovējums” lielai daļai cilvēku mēdz asociēt ar zīmējumiem, kuri rotā cilvēkus,  kuri pabijuši cietumā - kopumā ar kaut ko ne īpaši kvalitatīvu. Un tomēr tetovēšana mūsdienās ir sasniegusi jaunu līmeni, jo ir pieejami mākslinieki, kuru radīts tetovējums izskatīsies gluži kā attēls gleznā. Vienīgā atšķirība – tetovējums tiek veidots uz cilveka ādas, un tetovēšana notiek, smalkai adatai ievadot tinti ādas slānī. Iespējams, tetovēšana var būt liels izaicinājums tikai adatas dēļ. Salīdzinājumam var minēt kādreiz tik ļoti populārās "košļenes", kur katrā iepakojumā bija mākslīgais tetovējums. Tad tetovējums bija jānolaiza un jāuzlipina uz ādas, un tas arī viss! Žēl, ka īsta tetovēšana nav tik pašsaprotama, vai ne? Un tomēr cilvēki bieži atzīst, ka tetovēšana kā process var pat iepatikties. Un kāpēc ne, ja katrs tetovējums izdodas skaists? Ja arī Jums jau ir savs tetovējums, tad Jūs, visticamāk, piekritīsiet iepriekš rakstītajam, un tagad zināsiet, ka Jums ir lieliska iespēja parādīt arī gaviļniekam, ko nozīmē īsta tetovēšana uz savas ādas.

APGŪSTIET, KĀ PIEVILCĪGI APSTRĀDĀT PRIEKŠMETUS TIKAI TRĪS STUNDU LAIKĀ!

                Protams, tetovēšana nav piemērota ikvienam. Turpretim jaunu prasmju apguve vienmēr ir vērtīga! Kā viens variants gan skaistuma mīlētājiem ir dekupāžas kursi. Dekupāžas kursi Rīgā ieliks stabilus pamatus, kā simpātiski apgleznot stikla, koka un keramikas lietas, izmantojot vairākus materiālus. Uzdāviniet šo iespēju, piemēram, Jūsu meitai un, kad būs izieti dekupāžas kursi, viņai vienmēr būs ar ko aizrauties, atrodoties mājās.

PIERAKSTIET SAVUS FAVORĪTUS TURPMĀKĀM JUBILEJĀM!

                Dāvanu kartes ir uzņēmuma DāvanuServiss.lv specialitāte. Gan tetovējums, gan Escape Room pārbaudījumi, gan dekupāžas kursi ir ērti nosūtāmas dāvanas Jūsu tuvajiem gaviļniekiem! Dodieties uz www.davanuserviss.lv un izvēlieties kādu no vairāk nekā 1000 dāvanu idejām!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru