sestdiena, 2016. gada 19. marts

Spa centrs nodrošinās pienācīgu atpūtu pēc nogurdinošām konferencēm

Viesnīca „Baltvilla” ir daudzfunkcionāla – tajā pieejami gan numuriņi, gan zāles konferencēm, kā arī spa centrs nodrošinās lielisku atpūtu. Tāpēc, kad vēlaties organizēt konferences vai vienkārši labi pavadīt laiku, „Baltvilla” ir, iespējams, labākais variants.



SPA CENTRS LIKS AIZMIRST PAR IKDIENAS PIENĀKUMIEM
Papildus jau piedāvātajām iespējām „Baltvilla” servisā atrodami arī dažādi spa piedāvājumi. Kad vēlaties baudīt nepieredzētas sajūtas, spa centrs Jums noteikti patiktu. Lai vairotu daudzveidību, spa centrs piedāvā dažādas procedūras, tajā skaitā spa konkrētām ķermeņa zonām, īpaši kungiem izstrādāts spa, kā arī vairāku veidu rituāli īpašām izjūtām. Bet, lai spa centrs tiktu izbaudīti pilnā mērā, pēc procedūrām varēsiet atveldzēties un nobaudīt maltīti restorānā vai, izmantojot kādu no viesnīcas numuriņiem, pavadīt šeit turpmāko diennakts daļu.

TELPAS KONFERENCĒM PIEEJAMAS BALTVILLA.LV
Konferences nevar notikt bez piemērotas vietas. Šī iemesla dēļ „Baltvillā” iespējams nomāt mājīgas, daudzfunkcionālas konferenču telpas ar visu nepieciešamo aprīkojumu un tehniku. Ņemot vērā to, ka telpas pieejamas ar dažādiem izmēriem un konfigurācijām, viesnīcā var norisināties ļoti dažāda rakstura konferences – apaļā galda debates, lekcijas ar klases tipa iekārtojumu, semināri ar „U” veidā izkārtotiem galdiem un krēsliem u.c. Šo iemeslu dēļ konferencēm paredzētās zāles šajā viesnīcā ieguvušas labu reputāciju.

KONFERENCES ATMIŅĀ PALIEKOŠAS PADARA KVALITATĪVS SERVISS
Par to, kas vajadzīgs augstvērtīgai konferences norisei, parūpēsies „Baltvillas” darbinieki. Šeit, izvērtējot Jūsu vēlmes, konferences zāles tiek nodrošinātas ar audio un video ierīcēm, ekrānu un projektoru, tāfeli ar vajadzīgajiem rakstāmpiederumiem, kondicionieri un visu pārējo, kas vajadzīgs. Turklāt starplaikos vai arī pirms un pēc tās sākuma iespējams pasūtīt kādu no uzkodu piedāvājumiem vai maltītēm. Bet, lai konferences dalībniekiem pēcāk nebūtu uzreiz jādodas mājās, spa centrs būs lieliska opcija relaksācijai, bet pēc tās būs iespēja nakšņot numuriņā.


LAI IZDOTOS KONFERENCES, JĀNOMĀ KONFERENČU ZĀLES
Ja nav atbilstošas telpas konferencei, nav arī pašas konferences – tam piekritīs jebkurš. Trīs dažādas konferenču zāles, kas tiek piedāvātas īrei „Baltvillā”, ir aprīkotas ar visu vajadzīgo. Bet tā ir tikai viena no sastāvdaļām, kuru piedāvā „Baltvilla”. Paralēli jau visam pieminētajam, pasākuma rīkotājiem iespējams īrēt bāra telpas ar patīkamu atlaidi. Kad darbs konferencē beidzies, iespējams sarīkot arī vīna degustēšanu. Jūsu ērtībai tiek piedāvāts „All inclusive” komplekts, kurā ietverta nakšņošana un pusdienas, launags vai vakariņas ar pievilcīgiem nosacījumiem.

Secinājums – kad Jums nepieciešama zāle konferencēm vai vēlaties izbaudīt veldzējošu spa procedūru, neaizmirstiet, ka „Baltvilla” spēs nodrošināt Jūsu vēlmes. Apmeklējiet mājaslapu www.baltvilla.lv un iegūstiet informāciju par piedāvājumiem jau tūlīt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru