piektdiena, 2016. gada 29. aprīlis

Kokvilnas dvieļu turētājs lieliski noderēs ofisā!

Berendsen piedāvā augstvērtīgu paklāju, mopu un higiēnas preču servisu neatkarīgi no tā, kurā Latvijas pilsētā atrodas Jūsu mājoklis vai uzņēmums.





Ja vēlaties, lai rokas pēc katras mazgāšanas reizes būtu nevainojami sausas, dvieļu turētāji var palīdzēt. Dvieļa ruļļa garums ir 35 metri, un ar to pietiek aptuveni 100 roku noslaucīšanas reizēm, bet pēc tam to var izmazgāt un lietot atkal. Līdz ar to dvieļu turētājs ļauj ietaupīt resursus un saudzēt vidi. Ja vēlaties, lai arī Jūsu darba telpās vai mājās ir dvieļu turētājs, izvēlieties Berenedsen!

MOPS GRĪDAS MAZGĀŠANAI – LIELISKS PALĪGS GRĪDAS KOPŠANAI
Ja vēlaties, lai grīdas mazgāšana ir pēc iespējas vienkāršāka, Jums palīdzēt spēs mops grīdas mazgāšanai. Mops ir piemērots vairākiem grīdas veidiem – kokam, linolejam, marmoram, flīzēm un citiem – virsmai jābūt gludai un mitrumizturīgai. Tā kā mops grīdas mazgāšanai tiek speciāli izgatavots grīdas segumu tīrīšanai, virsmas seguma mūžs tiek pagarināts. Šie arī ir galvenie iemesli, kādēļ mops grīdas mazgāšanai kļūst arvien populārāks.

BERENDSEN PRODUKTI – AUGSTĀKĀS KVALITĀTES SERVISS
Berendsen produkti ir patiešām daudzveidīgi – neatkarīgi no tā, vai meklēti tiek paklāji, mopi, atkritumu tvertnes vai kāds cits higiēnas produkts, atrast to var Berendsen piedāvājumā. Berendsen produkti ir patiešām gaumīgi, kā arī kvalitatīvi, kas ļauj tos izmantot dažādās lokācijās. Ja gribat, lai Jūsu darba vai mājas vide ir higiēniska un skaista, Berendsen produkti spēs noderēt!


NORĀDĪT JŪSU UZŅĒMUMA DARBĪBAS SFĒRU PALĪDZĒS DIZAINA PAKLĀJS
Dizaina paklājs sevī iekļauj dažādas funkcijas. Pirmkārt, tiek savākti netīrumi, kā arī pasargāta grīda no ārēju faktoru ietekmes. Otrkārt, tas ļauj akcentēt uzņēmuma darbības sfēru. Dizaina paklājs pieejams vairākās krāsās un  izmēros – atbilstošs dizaina paklājs atrodams ikvienam. Piemēram, dizaina paklājs, uz kura attēlota kafijas krūze, lieliski iederēsies kafejnīcas interjerā, bet dizaina paklājs ar klasītēm ir piemērots bērnudārziem un iestādēm, kur uzturas bērni.

HIGIĒNAS PRECES PERFEKTAI TĪRĪBAI
Higiēnas preces ļauj tualetei būt tīrai un kārtīgai. Berendsen piedāvājumā esošās higiēnas preces ir vairākos krāsu toņos, tāpēc tās iespējams pielāgot katras tualetes interjeram. Berendsen higiēnas preces izceļas ar augstākajiem kvalitātes standartiem – daudziem izstrādājumiem ir sensors, kā arī antibakteriāla virsma. Tieši tādēļ Berendsen higiēnas preces izmanto arvien plašāks uzņēmumu skaits.

Atsaucoties uz visu iepriekš minēto – ja meklēts tiek dvieļu turētājs vai cita veida higiēnas preces, apmeklējiet vietni www.berendsen.lv!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru