trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Gumijas paklājiņi iekštelpām

Visiem uzņēmumiem un mājsaimniecībām svarīga ir ne vien sakopta dzīves vai darba vide, bet arī ekonomisks naudas izlietojums. Berendsen produkti, piemēram, putu ziepju dozators, gumijas paklāji grīdām, mopu serviss palīdz abu mērķu īstenošanā. Kokvilnas paklāji ir ērts un vienkāršs līdzeklis pret mitru grīdu, bet mops un tā noma var atvieglot ikviena uzņēmuma vai cilvēka ikdienu. 

Berendsen gumijas paklājiņi grīdām ir dažādu veidu, piemēram, skreiperi ir izturīgi paklāji, kas nodrošina rupjo gružu – māla, smilts, sniega, grants – savākšanu. Berendsen gumijas paklāji grīdām ir vienkārši lietojami un tie ir īpaši piemēroti tādiem gadalaikiem kā rudens un ziema. Gumijas paklāji grīdām der lietošanai gan ārā, gan telpu iekšpusē, tos var izvietot Jums ērtā vietā, piemēram, pie ieejas iekšpusē vai arī ārā, paklāji var būt arī kā barjera starp servisu un biroja telpām.

MOPU SERVISS – NEAIZVIETOJAMS PALĪGS UZKOPŠANĀ!
Berendsen mopu serviss Jūsu mājokli vai uzņēmumu nodrošinās ar īpašiem grīdas sausās uzkopšanas darbarīkiem. Mops un tā noma palīdzēs nodrošināt efektīvu un kvalitatīvu grīdas uzkopšanu, jo darbarīks izgatavots no īpašas dzijas, kas lieliski savāc dažāda veida putekļus un netīrumus. Mops un tā noma nodrošina vairākus ieguvumus – tas atvieglo grīdas uzkopšanu, taupa līdzekļus, kā arī nozīmīgi samazina rūpes par mopa tīrīšanu un uzturēšanu labā tehniskā stāvoklī, jo to veic Berendsen mopu serviss. Mops un tā noma sargā grīdas virsmu no ātras dilšanas, bez tam tas samazina telpu mitrās uzkopšanas izmaksas, kā arī par grīdas pulēšanu un vaskošanu. Mopu serviss piegādā darbarīkus, kas sevišķi piemēroti dažādu virsmu grīdām – betona, koka vai flīžu grīdām, kā arī linolejam, laminētam parketam un parketam. Mopu serviss klientiem piedāvā mopus, kuru izmēri ir 110 cm, 56 cm un 46 cm.


KOKVILNAS PAKLĀJI – LIELISKI CĪNĪTĀJI AR MITRUMU!
Kokvilnas paklāji ļoti efektīvi uzsūc mitrumu un savāc netīrumus, tāpēc tie ir īpaši piemēroti pie ieejām telpās, un citur, kur sakrājas smiltis, dubļi un citi netīrumi. Kokvilnas paklāji piesūcināti ar specifisku šķīdumu, tāpēc tie labāk uzsūc kūstošu sniegu, dubļus un ūdeni. Kokvilnas paklāji nodrošinās tīrību un pasargās grīdas, kā arī palīdzēs ietaupīt Jūsu līdzekļus. Kokvilnas paklāji ir ērti lietojami, efektīvi un izdevīgi.
PUTU ZIEPJU DOZATORS PERFEKTAS TĪRĪBAS SARDZĒ
Berendsen piedāvātais putu ziepju dozators ir praktisks, viegli lietojams un ērts. Putu ziepju dozators nodrošina, ka pēc viena spiediena Jūsu rokās nonāk tieši 0,4 mililitri putu ziepju, tādēļ tiks ietaupīts gan ūdens, gan ziepes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru