trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Sporto katru dienu fitnesa klubā Veselības Fabrika!

Kāda gudrība vēsta, ka kustībā ir dzīvība. Un, kurš gan negrib ne tikai labi justies, bet arī pievilcīgi izskatīties? Nenoliedzami, pašsajūtas un izskata uzlabošanā labs palīgs ir sporta klubs. Šobrīd piedāvājums ir ļoti plašs, atliek tikai saprast, kurš fitnesa klubs atbilst Tavām prasībām. Viens no variantiem ir sporta klubs Veselības Fabrika. 


Veselības Fabrika ir svaru zāle, kas piemērots ikvienam vecumam un dažādai fiziskajai sagatavotībai. Turklāt, domājot par apmeklētājiem, šis sporta klubs strādā gan darba dienās, gan nedēļas nogalēs. Kluba darba laiks darba dienās ir no plkst. 7.00 līdz pat plkst. 22.00, savukārt nedēļas nogalēs - no plkst. 9.00 līdz plkst. 21.00.

GRUPU NODARBĪBAS, TRENAŽIERU ZĀLE, PERSONĀLTRENIŅI 

Fitnesa klubs Veselības Fabrika nodrošina dažādas grupu nodarbības - tur sastapsi gan pasaulē populārās RX Group, gan Latvijas treneru veidotās programmas. Izvēlei, piemēram, veselības vingrošana, populārās pilates, fitness yoga, dinamic yoga, kalanētika.

Vēl viens variants, ko nodrošina fitnesa klubs - personāltreniņi. Personāltreniņi notiek individuāli, pāros vai mazās grupās; trenažieru un individuālo treniņu zālēs, kā arī ārpus kluba. Iepazīsties ar kluba treneru vizītkartēm un izvēlies savu personāltreneri. Vienojies par tikšanos, kuras laikā treneris ieteiks Tev piemērotāko treniņplānu. Tas var iekļaut grupu un individuālos treniņus. Treneris var arī sastādīt programmu, pēc kuras turpmāk trenēsies pats, un noteiks laiku, pēc kura treniņprogramma būs jāatjauno.
Protams, klubā ir arī trenažieru zāle. Trenažieru zāle ir ar plašu aprīkojumu, turklāt vienmēr vari rēķināties ar zāles trenera padomiem, lai rezultāti būtu vēl efektīvāki.

SPORTA KLUBA ABONOMENTS - DRAUDZĪGI NOSACĪJUMI

Noturēt motivāciju un ietaupīt naudu palīdzēs sporta kluba abonoments. Sporta kluba abonoments ir labs variants brīžos, kad ir vēlme iepazīties ar kluba darbību, gan arī, piemēram, tad, ja fitnesa klubu vēlies apmeklēt neregulāri vai gribi apmeklēt kādas īpašas grupu nodarbības. Ieskaties piedāvājumā un izvēlies, kurš ir  Tev piemērotākais sporta kluba abonoments!

Lai trenažieru zāle un citi pakalpojumi būtu pieejami, jāiegādājas abonoments, kas jāaktivizē viena mēneša laikā. Pirms kluba pakalpojumu izmantošanas svarīgi iepazīties arī ar citiem noteikumiem, piemēram - trenažieru zāle patstāvīgiem treniņiem pieejama sākot no 14 gadu vecuma.

DAUDZVEIDĪGS PIEDĀVĀJUMS UN ĪPAŠAS ATLAIDES

Fitnesa klubs Veselības Fabrika piedāvā ne vien abonomentus, bet arī atlaižu karti, kas tās īpašniekam paredz draudzīgas atlaides. Piemēram, ja fitnesa klubs apmeklēts trīs mēnešus, tiek piešķirts sudraba statuss, kas nodrošina 5 % atlaidi abonomentiem un iespēju uzaicināt vienu draugu, kas arī klubu varēs apmeklēt ar šo atlaidi.

Sporta klubs Veselības Fabrika - teicams veids kā parūpēties par sevi! Ieskaties vfabrika.lv, lai uzzinātu vairāk!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru